maanantai 21. maaliskuuta 2011

Naisten unelma

Kansainvälisenä Naisten päivänä Venäjän pääministeri Vladimir Putin lämpimästi onnitteli naisia.
Vladimir Putinin sanat tulevat sydämen pohjasta ja ovat niin koskettavia, että haluaisin välittää ne myös suomalaisille naisille. Ehkä Venäjän pääministerin sanat saavat suomalaisia miehiäkin näkemään asiat eri valossa ja pohtia arvoja.

”Nainen antaa meille kaikille elämän. Meidän kaikkien pitää olla kiitollisia Naiselle siitä, että hän antaa meille elämän. Ja se kertoo käytännössä kaiken. Muttei siinä tietenkään ole kaikki. Me seuraamme ensin äitiä, isoäitiä, sitten kasvamme, meille tulee tyttöystävät, vaimo, ja sitten – tyttäret. Kenellä ei ole tyttäriä – miniät. Naiset ovat aina ja kaikkialla seurassamme läpi elämämme. Ja tietenkin me miehet todella haluamme, että naiset kaunistaisivat meidän elämäämme. Mutta se, tuleeko nainen kaunistamaan elämäämme, riippuu ennen kaikkea meistä. Ja naiset - he ovat varmasti hyvin erilaisia. Mutta aina kauniita. Huomaatteko, että puhuin jo runollisesti. Yksinkertaista puhetta, mutta sydämestä. Onnittelen kaikkia ja toivotan teille mitä parhainta."

Maailman vahvimpiin johtajiin lukkiutuva Venäjän pääministeri on myös erittäin karismaattinen, harkitsevainen ja älykäs, mutta kaikesta tärkeintä – hänellä on Suuri Sielu, mikä on harvinaista.

Tavallisena naisena ja äitinä haluaisin kiittää Venäjän pääministeriä kauniista sanoista. Vladimir Putin on varmasti monien naisten unelma. Ymmärrän, että monia miespoliitikkoja vaivaa Putin-kateus.



Поздравление В.В.Путина с 8 марта

«Женщина дает всем нам жизнь. Мы все должны быть благодарны женщине за то, что она дает нам жизнь. И этим почти все сказано. Но это, конечно, не все. Мы смотрим сначала на маму, на бабушку, потом растем, у нас появляются подруги, жена, потом – дочери. У кого нет дочерей – невестки. Женщины всегда и во всем сопровождают нас по жизни. И конечно, мы, мужчины, очень хотим, чтобы женщины были украшением нашей жизни. Но становится ли женщина украшением нашей жизни – это зависит прежде всего от нас. А женщины – они, конечно, очень разные. Но всегда прекрасные. Вот видите, я заговорил стихами. Просто, но от души. Я всех поздравляю и желаю самого доброго».

Venäjän johdon onnittelut

Поздравления руководителей России